Anna taiteen koskettaa sydäntäsi, tutustu uuteen verkkokauppaamme! Tilaa uutiskirje, saat -10% alekoodin. ILMAINEN toimitus Yli 95 e tilauksille!

TUE TUOTTAJAA

Suomiruokaa Ry / Tue tuottajaa-kampanja

HUOM! Katso kampanjatuotteet selaamalla sivua alemmas.

Merja Sirviö Art tukee taiteensa avulla suomalaisia alkutuottajia

Olemme mukana Tue tuottajaa hyväntekeväisyys-kampanjassa tukeaksemme taiteen avulla suomalaisia maatiloja ja niiden tuottajia Suomiruokaa Ry:n kautta. Projektin keskiössä ovat apua tarvitsevat suomalaiset alkutuottajat, joiden pyrkimyksenä on nyt ja tulevaisuudessa pystyä tarjoamaan kuluttajille korkealaatuisia, puhtaita ja vastuullisesti Suomessa tuotettuja elintarvikkeita.

Kuinka voit osallistua Tue tuottajaa-kampanjaan?

Voit osallistua Tue tuottajaa-hyväntekeväisyyskampanjaan ostamalla valikoituja Merja Sirviö Art-tukituotteita. Kaikista ostohetkellä kampanjaan kuuluvista & myydyistä taidetuotteista lahjoitamme hyväntekeväisyysosuuden lyhentämättömänä ilman välikäsiä Suomiruokaa Ry:lle. Projektin takana toimiva Suomiruokaa Ry vastaa varojen jakamisesta ja avun ohjaamisesta niille tiloille, jotka tarvitsevat sitä eniten.

Voit auttaa osaltasi myös jakamalla tietoa Suomiruokaa Ry:n toiminnasta puskaradion ja somen välityksellä. Jakamalla tietoisuutta edesautamme myös muita valitsemaan kaupassa ostoskoriin suomalaisia tuotteita. Suomiruokaa ry sivuilla voit liittyä myös yhdistyksen jäseneksi.

Miten apu menee perille?

Suomiruokaa Ry jakaa kaikki saadut jäsenmaksut ja muut tuet kiireellisyys järjestyksessä ruoan alkutuottajille. Tukea hakevat tilat käyvät läpi hakuprosessin Suomiruokaa Ry:n kanssa. Tukirahoilla on pystytty auttamaan jo useita tiloja antamalla avustusta mm. lypsyrobotin korjaamiseen, lahjoittamalla ruokalahjakortteja. Apu voi olla myös esimerkiksi avustusta lannotteiden ostamiseen kasvihuoneelle, vapaan viikonlopun kustantaminen tuottajaperheelle tai vuoden rehut lehmälle. Suomiruokaa Ry:n toiminta perustuu avoimuuten ja kunnialliseen toimintaan. Heitä sitoo myös vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus. Silloin tällöin yhdistys kertoo mm. somekanavillaan millaisiin avustustarpeisiin varoja on käytetty, ilman tilojen tarkempia tietoja. 

Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet olla taiteen kanssa mukana auttamassa ja tukemassa näitä tilallisia heidän vaikeuksissaan. Lisätietoja ja tarinoita siitä, miten me kaikki pystymme vaikuttamaan, löydät suomiruokaa.fi nettisivuilta ja heidän somekanaviltaan. 

Kiitos! Sinun tuellasi on merkitystä!

Näytetään tuotteet 1-14 / 14

Lahjakortti