Anna taiteen koskettaa sydäntäsi, tutustu uuteen verkkokauppaamme! Tilaa uutiskirje, saat -10% alekoodin. ILMAINEN toimitus Yli 95 e tilauksille!

Olemme mukana Kässämessut netissä-tapahtumassa 12.-14.4.

Olen mukana näytteilleasettajana!

Kässämessuille osallistumisesta on tullut yritykselleni yksi tärkeimmistä myyntitapahtumista. Messujen alkaessa pe 12.4. klo 12, tulee verkkokauppaani esille kaikki uutuustuotteet. Osa tuotteista on ennakkomyynnissä, osa on ostettavissa heti. Tämä on jo monelle vakituiselle asiakkaalleni tutuksi tullut tapa, jonka avulla pystyn tarkemmin ennustamaan uusien tuotteiden menekkiä ennen valmistusta ja varastointia. Osa ennakkomyyntituotteista on täten saatavilla vain rajattuna myyntiaikana. Voit siis saada napattua itsellesi myös harvinaisuuksia!

Toimimalla vastuullisesti, tekemättä turhaa ylimääräistä tuotevarastoa voimme yhdessä olla osa kestävää kehitystä ja suojella rakasta luontoamme. Messujen aikana kannattaa myös kurkata verkkokauppani ALETUOTTEET-kategoriaan. Myös Merja Sirviö Art facebook-sivulle tulee messujen aikana mm. arvonta. Muistathan myös messuostoksia tehdessäsi, että tilaamalla verkkokaupastani uutiskirjeen, saat -10% alekoodin kauppaani, jota voit käyttää kerran.

Mitkä Kässämessut?

Kässämessut ovat 2-3 kertaa vuodessa järjestettävät, Suomen suurimmat virtuaaliset käsityömessut. Mukana on satoja suomalaisia yrittäjiä, joilta voit hankkia Suomessa valmistettuja tuotteita, materiaaleja ja tarvikkeita.

Miten voin osallistua?

Voit tulla mukaan messuille ilmaiseksi liittymällä Kässämessut netissä-MESSUHALLI facebook-ryhmään sekä Kässämessut netissä facebook-sivulle. Ryhmästä löydät kaikki myyjät, tuotekategoriat, linkit myyjien messuarvontoihin, kootut messutarjoukset ja paljon muuta. Sivulta voit seurata mm. tasatunnein messujen liveohjelmaa.

Näillä messuilla ei ole tungosta ja saat tehdä rauhassa ostoksia tukien suomalaista kädentaitotyötä! Ostokset voit tehdä jokaisen myyjän omassa verkkokaupassa.

Kaikki näytteilleasettajat tuoteryhmittäin ja paljon muuta löydät jo nyt täältä.


Inspiroivia messuhetkiä sinulle toivoo,

Merja, taiteilija

Lahjakortti