Anna taiteen koskettaa sydäntäsi, tutustu uuteen verkkokauppaamme! Tilaa uutiskirje, saat -10% alekoodin. ILMAINEN toimitus Yli 95 e tilauksille!

Tietosuojaseloste

Merja Sirviö Art -verkkokaupan tietosuoja- ja rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §


1. REKISTERINPITÄJÄ

Merja Sirviö Art

Kauppilantie 48, 86710 Kärsämäki

Puhelin: +358 40 5175907

Sähköposti: merja@merjasirvio.fi

Y-tunnus: 2108113-7

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö: Merja Sirviö


2. REKISTERIN NIMI

Merja Sirviö Art asiakastietorekisteri.

  • Rekisteri verkkokauppa-asiakkaiden tiedoista
  • Rekisteri uutiskirjeen tilaajista

3. MISTÄ  JA MILLAISIA TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN? MIHIN NIITÄ KÄYTETÄÄN?

Keräämme verkkokauppa-asiakkaiden henkilötietoja asiakassuhteen hoitamiseen ja tilausten käsittelyä varten. Kun asioit verkkokaupassamme, selailet verkkosivujamme, tilaat
uutiskirjeemme, tai otat meihin yhteyttä, voimme kerätä sinusta henkilötietoja. Tietoja tarvitaan tilaussopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään tilauksen yhteydessä verkkokaupan kautta. Toisin sanoen tiedot ovat asiakkaan meille jättämiä tilauksen tekemisen yhteydessä. Emme koskaan jaa asiakassuhteessamme saamiamme tietojasi kolmansille osapuolille, ellei laki niin vaadi.

Käytössämme on myös Google Analytics -palvelu, jota käytämme sivustomme analysoitiin ja kehittämiseen. Sen avulla saamme tietää mm. kuinka paljon sivustollamme on vierailtu, milloin ja mitä kautta verkkosivuillemme on päädytty. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Halutessasi voit poistaa evästeiden käytön, mutta otathan huomioon, että sivuston toiminnallisuudet voivat olla tällöin rajatut.


4. KUKA KÄSITTELEE TIETOJANI?

Tietojen käsittely tapahtuu yrityksen toimesta voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja käsittelee Merja Sirviö Art henkilökunta, johon kuuluu Merja ja Jarmo Sirviö. Lisäksi tietojasi käsittelee tilauksen jättämisen jälkeen valitsemasi maksunvälittäjä ja kuljetusyritys. Kirjanpidollisia aineistoja käsittelee asianmukaisesti myös tilitoimisto henkilökuntineen ja tarvittaessa yritys, joka ylläpitää verkkosivuamme. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä ulkopuolisilla ole niiden käsittelyoikeutta tai mahdollisuutta.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Muilta osin henkilötietojen käsittelystä huolehditaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla.


5. MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN, KUINKA KAUAN? MITEN TIETOJANI SUOJATAAN?

Tietojasi säilytetään verkkokaupan sisäisessä rekisterissä sekä yrityksen suojatussa sähköpostissa 5 vuoden ajan. Kuluvan tilikauden kirjanpidolliset aineistot ovat lainmukaisessa säilytyksessä tilitoimistossa. Kirjanpidollinen aineisto säilytetään lain edellyttävällä tavalla 10 vuoden ajan. 

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja sisäisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Näitä keinoja ovat muun muassa palomuurit, salaustekniikat, turvalliset tilat, turvalliset salasanat, henkilötietojen käsittelyyn liittyvään koulutukseen osallistuminen sekä huolellinen toiminta.


6. KÄYTTÄÄKÖ VERKKOKAUPPA EVÄSTEITÄ?

Sivustomme evästekäytännöstä löydät lisätietoa täältä.


7. MILLAISIA MAHDOLLISUUKSIA MINULLA ON VAIKUTTAA?

Käyttäjällä on mm. oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot sekä vaatia esimerkiksi virheellisten tietojen korjaamista. Käyttäjä voi tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin. Tarkistusoikeus on voimassaolevan lainsäädännön mukainen. Voit myös pyytää tietojesi poistamista rekistereistämme. Otathan tällöin huomioon, että voimme tehdä tilauksen tehneen verkkokauppa-asiakkaan tiedot vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.Verkkokaupan uutiskirjeen voit peruuttaa milloin vain ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia selainvalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä tyhjentää mahdolliset evästeet selaimen välimuistista. Evästeiden tyhjentäminen ei lopeta mahdollista tiedon keruuta.



8. MIHIN VOIN OTTAA YHTEYTTÄ?

Tietosuoja-asioissa voit lähestyä ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme sähköpostiin merja@merjasirvio.fi. Vastaamme viesteihin mahdollisimman nopeasti. 

Lahjakortti